Среда,
15.08.2018
23:33Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


CURIOZITĂŢI  

Filip Kirkorov nu o poate uita pe Alla Pugaciova? Motivul pentru care cei doi au divorțat (Foto)


 

Regele muzicii pop din Rusia a fost invitat în cadrul unei emisiuni de divertisment unde a dezvăluit câteva detalii  din viața sa privată, necunoscute de mulți. A fost o emisiune online, iar fanii au reușit să-i adreseze sute de întrebări.

Majoritatea celor care au adresat întrebări s-au arătat curioși despre divorțul dintre Alla Pugaciova și Filip Kirkorov. A fost o despărțire controversată și puternic discutată în presa din Rusia, atunci în 2005, când cei doi soți au decis să pună capăt mariajului, după 11 ani de căsnicie.

 

„Această femeie (n.r.) Alla Pugaciova, mi-a frânt inima. Femeile, de obicei sunt acelea care pun capăt unei relații. Ea e vicleană, o fire pasională, focoasă și roșcată. Uite-așa…cineva a divorțat, altcineva din contra. Și supraviețuiește de minune, există. O familie și copii minunați. Te poți despărți de cineva și păstra, totuși o relație frumoasă de prietenie. Nu e neapărat să sari la bătaie sau să ajungi în instanța de judecată. Nu, nu e felul meu de a acționa, o stimez prea mult pe această femeie”, a mărturisit Filip Kirkorov.

Filip Kirkorov a mai specificat că Alla Pugaciova a făcut foarte multe pentru el și că îi este extrem de recunoscător.
„Probabil nu mi-am îndeplinit suficient de bine obligațiunile mele. Acum simt pentru ea foarte multă bunătate. Doi artiști într-o familie este prea mult. Cineva trebuia sa cedeze mai mult poate. Eram tinerei. Regret anumite lucruri, pe care poate nu le-am făcut la timpul lor. Îmi lipsește foarte mult. Iar discuția la telefon e nimic pe lângă șansa de a a avea o asemenea femeie alături”, a mai spus Filip Kirkorov.
 
 
http://ea.md/

 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100