Вторник,
14.08.2018
12:03Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


CURIOZITĂŢI  

Un român, nu a putut demonstra în instanță că este viu


 

Constantin Reliu, vasluianul care nu a putut dovedi că este viu, vrea să-i ceară ajutor lui Erdogan, să-l primească înapoi în Turcia, scrie The Associated Press.

Vasluianul declarat mort în 2016, deși este viu, a pierdut procesul prin care cerea anularea decesului. Bărbatul a declarat că a pierdut procesul, pe motiv  că a formulat prea tarziu calea de atac, la aproximativ doi ani de la pronuntarea decesului.

El a povestit că deși ar trebui să deschidă un alt proces prin care să ceară să îi fie dovedită identitatea, nu are bani pentru acest lucru și starea sa de sănătate este destul de precară din cauză că suferă de diabet.

Într-un interviu pentru jurnaliștii de la AP, Reliu a spus că deși i s-a interzis pe viață să se întoarcă în Turcia, dar ar dori să-i scrie președintelui turc Recep Tayyip Erdogan pentru a contesta decizia și a-l lăsa să revină.

“In acte sunt mort, deși trăiesc. Nu am nicio sursă de venit, iar din cauză că în acte figurez ca fiind decedat, nu mă pot angaja, nu pot face nimic în tara”, a declarat bărbatul

Constantin Reliu a plecat în 1992 la munca în Turcia, ultima dată vizitându-si familia în anul 1999. Din cauza neînțelegerilor din familie, el susține că a rupt legatura cu rudele și s-a stabilit în Turcia.

În anul 2013, fiindcă nu mai primise nicio veste de la bărbat, soția a solicitat în instanță declararea decesului acestuia, ceea ce s-a întâmplat în anul 2016.

La inceputul acestui an, Reliu a fost depistat de autoritățile din Turcia având documentele de ședere expirate, motiv pentru care a fost expulzat, iar la sosirea în țară a aflat că este declarat mort.

https://noi.md


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100