Среда,
15.08.2018
23:35Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ALEGERI  

/INFOGRAFIC/ Un vot pentru Năstase a costat de opt ori mai puțin decât un vot pentru Ceban


 

În turul II al campaniei electorale pentru fotoliul de primar al Chișinăului au luptat doi candidați - Andrei Năstase și Ion Ceban. Deși, Ceban a investit în campania electorală de opt ori mai mulți bani decât Năstase, ultimul este noul primar de Chișinău. Redacția TV8 a făcut un calcul pentru a afla cât i-a costat fiecare vot pe cei doi concurenți.

Astfel, pentru noul primar al Capitalei – Andrei Năstase au votat 129432 de alegători. Pentru campania din turul doi Năstase a cheltuit, potrivit raportului financiar prezentat la 1 iunie, 174.100 de lei. Astfel, reiese că un vot l-a costat pe Năsatse 1,34 de lei.

Contracandidatul său, Ion Ceban a fost susținut de 116.778 de chișinăuieni. Raportat la cheltuielile din turul II al campaniei și mai exact suma de 1 380 924 de lei, atunci rezultă că un vot l-a costat pe candidatul PSRM suma de 11,82 de lei.

Amintim că, după numărarea a o sută procente din procesele verbale, Andrei Năstase a câștigat alegerile pentru fotoliul de primar al Chișinăului. Potrivit datelor Comisiei Electorale Centrale, Năstase a acumulat 52.57 de procente din numărul total de voturi, iar contracandidatul său Ion Ceban – 47,43%.

http://tv8.md/


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100