Среда,
15.08.2018
23:35Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ALEGERI  

Silvia Radu, mesaj către Andrei Năstase: ”Să fiți un primar al oamenilor, care să rezolve problemele orașului”


 

Fostul primar interimar al Capitalei Silvia Radu a venit cu un mesaj de felicitare către Andrei Năstase, candidatul Partidului Politic ”Platforma Demnitate și Adevăr”, care a câștigat din turul II al alegerile locale anticipate din municipiului Chișinău, desfășurate pe 3 iunie curent.

 
 
 
Foto: Facebook.com
 

Silvia Radu a scris pe pagina sa de Facebook că în oraș sunt multe de făcut și îi urează lui Andreu Năstase succes în noua funcție.

”Felicitări, Andrei Năstase. Succes în noua funcție. Sper că toate proiectele începute în Primăria Chișinău să continue, iar dumneavoastră să fiți un primar al oamenilor, care să rezolve problemele orașului. Sunt încă multe lucruri de îndreptat în Primăria Chișinău, sunt multe lucruri de făcut în oraș și sper să aveți puterea să le faceți!”, scrie Silvia Radu.

Realitatea.md amintește că Andrei Năstase l-a învins în turul doi al alegerilor locale noi din Capitală, acumulând 52,57%, pe socialistul Ion Ceban, pentru care și-au dat votul 47,43% de alegători participanți la scrutin.

Menționăm că fostul primar interimar și candidat independent la alegerile locale din municipiul Chișinău, Silvia Radu, și-a încheiat oficial activitatea în cadrul Primăriei pe 21 mai 2018, a doua zi după primul tur al alegerilor locale din Chișinău. Atunci, Silvia Radu s-a poziționat pe locul trei cu 17,65% din voturi.

http://www.realitatea.md/


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100