Среда,
15.08.2018
23:35Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ALEGERI  

Unul dintre adjuncții lui Renato Usatîi anticipează VICTORIA lui Năstase în fața lui Ceban. Acesta e deranjat că liderul „DA” s-a aliat cu Maia Sandu


 

Partidul Socialiștilor din R. Moldova nu ar fi capabil să aducă mai mulți alegători în favoarea lui Ion Ceban în turul II al alegerilor locale din Chișinău, iar din acest motiv câștigător va deveni liderul Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase. De această părere este Dimitri Ciubașenco, vicepreședintele partidului condus de Renato Usatîi, care în alegerile prezidențiale l-a sprijinit pe Igor Dodon.

Acesta a declarat pentru un post de televiziune că-i va fi foarte dificil să facă o alegere pentru turul II și a lăsat să se înțeleagă că Andrei Năstase a făcut rău că s-a aliat cu Maia Sandu.

„Pentru noi, cei din conducerea PSRM sunt niște trădători. Ne-au făcut mult rău și actualmente ne fac foarte mult rău. Ei fac tot posibilul ca „Partidul Nostru” să nu se ridice, ca liderul nostru, Renato Usatîi, să nu revină acasă. Astfel, pentru Ion Ceban ne este foarte greu să votăm. Pentru mine va fi greu să-l votez și pe Andrei Năstase. Da, am participat la proteste comune cu PDA, aveam relații foarte bune. Dar din clipa în care PDA s-a aliat cu Maia Sandu, când a devenit partenerul mai mic al PAS, în general nu-i putem accepta”, a spus Ciubașenco.

Acesta a adăugat că în turul II Năstase va lua în jur de 53/54 la sută, iar Ceban va pierde alegerile. „Ceban a luat în primul tur 91 de mii de voturi, iar Năstase 72 de mii. Din contul celor 18 mii de unioniști, Năstase îl va ajunge pe Ceban. Plus la asta, vor mai veni voturi și din cele 17% acumulate de Silvia Radu. Un alt aspect e prezența la vot. Dacă în primul tur s-au prezentat 35% din alegători, atunci în turul II s-ar putea că numărul să crească. Acest lucru nu este în favoarea lui Ceban. Ceban nu poate lua în Chișinău mai mult de 110 mii de voturi”, a argumentat Ciubașenco.

http://www.ziarulnational.md/


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100