Среда,
15.08.2018
10:34Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ALEGERI  

Usatâi de la Moscova cere scoaterea din cursa electorală şi a lui Usatâi din Bălţi, nu doar a lui Ceban de la Chişinău


 

Ex-primarul de Bălţi, Renato Usatâi, întreba aseară, online, pe o reţea de socializare, de ce nu se cere scoaterea din cursa electorală şi a socialistului Alexandr Usatâi, nu doar a lui Ion Ceban. Fugarul de la Moscova a pus întrebarea în contextul declaraţiei liderului Partidului Unităţii Naţionale, Anatol Şalaru, care ieri, 15 mai, a prezentat în cadrul unei conferinţe de presă mai multe dovezi despre încălcările electorale ale PSRM.

Anatol Şalaru a declarat că Partidul Unității Naționale a depus o contestație la Comisia Electorală Centrală prin care reclamă mai multe încălcări ale Legislației electorale de către PSRM și cere astfel anularea înregistrării candidatului Ion Ceban în cursa pentru funcția de primar al Chișinăului.

 

Nu este prea greu ca lumea să se dumerească de ce Renato Usatâi susţine contestaţia lui Anatol Şalaru. Simplu ca buna ziua. La Bălţi, potrivit unor sondaje de ultimă oră, şanse de a ajunge în turul doi al scrutinului din 20 mai le are reprezentantul PSRM, Alexandr Usatâi, şi actualul lider al organizaţiei teritoriale Bălţi a Partidului Nostru, Nicolai Grigorişin.

Renato Usatâi a mai declarat aseară că Partidul Nostru trebuie să câştige alegerile din 20 mai pentru Primăria Bălţi din primul tur. Tot el a reiterat că dacă rezultatele scrutinului nu vor fi favorabile formaţiunii social-politice pe care o conduce, el va pleca din politică.

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100