Воскресение,
19.08.2018
11:02Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ALEGERI  

PDM: Votați împotriva lui Ceban și Munteanu. Partidele lor au distrus Chișinăul în acești ani


 

Partidul Democrat din Moldova își îndeamnă membrii și simpatizanții să iasă la vot duminică și să aleagă pe oricine vrea, numai nu candidatul socialiștilor sau al liberalilor. Aceste formațiuni, în opinia democraților, nu au dreptul moral să pretindă să mai conducă vreo dată Capitala. Apelul a fost transmis de către purtătorul de cuvânt al formațiunii, Vitalie Gămurari.

Potrivit democraţilor, cele două partide au avut cele mai multe voturi în Consiliul Municipal Chișinău și au ținut ani de zile Primăria în dezastru, din cauza modului în care a fost administrată. Gămurari a menționat că PDM este dezamăgit și de faptul că partidele pro-europene nu au reușit să desemneze un candidat comun pentru primăria Capitalei, fapt care i-a avantajat pe socialiști. 

”Partidele din opoziția de dreapta au ratat șansa de a se uni, preferând din nou să fie individualiste. Acesta este un element de imaturitate. Ați văzut campania electorală, unde s-au atacat unii pe alții. Nu au găsit un singur candidat, care ar fi avut șanse să câștige alegerile din primul tur”, a spus Gămurari.

Situația poate fi schimbată prin prezența mare la vot. În acest context, Gămurari a reiterat apelul PDM ca pe 20 mai, locuitorii din Chișinău să meargă la urne în număr mare.

 ”Să arătăm că ne pasă de viitor”, a declarat purtătorul de cuvânt al democraților.

today.md


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100