Пятница,
17.08.2018
10:53Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


AI NOŞTRI ÎN LUME  

Anastasia Lazariuc arată senzațional la ai săi 65 de ani (FOTO)


 

Anastasia Lazariuc reprezintă, cel ma probabil, o dovadă incontestabilă că uneori timpul se poate opri în loc. La cei aproape 65 de ani ai săi, artista este într-o formă fizică de invidiat, plină de farmec și multă poftă de viață.

Ea apare mai rar pe rețelele sociale, însă atunci când se întâmplă acest lucru, ea reușește să capteze toată atenția. În cea mai recentă fotografie, Anastasia Lazariuc afișează un look fresh, luminos și romantic „E vara, e frumos afară și în inima mea”, a scris Anastasia Lazariuc.


Anastasia Lazariuc a mărturisit de mai multe ori, în cadrul unor interviuri că are cîteva trucuri care funcționează și care i-au „conservat” frumusețea și suplețea. Uleiul de măsline, mierea, mălaiul, zaţul de cafea sînt doar cîteva dintre produsele din bucătărie pe care Anastasia le folosește și care fac minuni pentru pielea ei. „Putem să folosim trucuri de întreținere din cămara noastră. Uleiul de măsline și mierea sînt două produse la îndemîna oricui. Eu le folosesc pentru față și corp, însă înainte de a le utiliza e bine să avem pielea curățată. Pentru peeling eu apelez la zaț de cafea și mălai”, mărturisește artista. Pentru păr interpreta foloseşte măşti pe bază de gălbenuş de ouă şi drojdie de bere.
 

https://noi.md


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100