Среда,
15.08.2018
23:33Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


AI NOŞTRI ÎN LUME  

Senzațional! O moldoveancă a fost calificată în finala ,,Românii au Talent”. Vezi cum a reușit să cucerească publicul!


 

Vineri seară, ultimii semifinalisti din sezonul 8 ,,Românii au Talent” au făcut spectacol pe scenă și au transmis foarte multa bucurie și emoție. Zeci concurenți au luptat pentru a accede în finală, însă doar trei dintre ei au reușit. Pe locul 2, conform voturilor telespectatorilor, s-a clasat Natalia Lukiv și Bogdan Boie. Natalia este originară din R. Moldova și formează un cuplu pe scenă, alături de Bogdan, care este timișorean.

Juriul a avut dificila misiune de a alege care dintre concurenții, clasați pe locul 2 și 3, urmau să meargă în finală. Într-un final au decis: Natalia și Bogdan au fost câștigătorii.

Natalia a impresionat jurații încă de la primele mișcări pe scenă. Cei doi au făcut din dans o artă, cu multă senzualitate, pasiune și dedicație. Moldoveanca este o adevărată profesionistă la dans, iar în timpul reprezentației pe scenă, aceasta brusc și-a schimbat rochia de culoare neagră într-una de culoare roșie. Momentul i-a impresionat pe internauți, mulți s-au întrebat cum i-a reușit Nataliei să execute acest truc surprinzător. Vezi cum au strălucit pe scenă cuplul de dansatori!

Natalia Lukiv este al doilea concurent din R. Moldova, care s-a calificat în finala ,,Românii au Talent”. Săptămâna viitoare, va avea loc marea finală, iar în scenă vor mai urca Amelia Uzun și Anna Cernicova. Să le ținem pumnii moldovenilor la ,,Românii au Talent”!

http://unica.md/


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100