Среда,
15.08.2018
23:33Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


AI NOŞTRI ÎN LUME  

ACTUAL FOTO // O tânără din Republica Moldova, desemnată Miss Europe Queen of Nations 2018


 

 

Cele mai frumoase femei ambasadoare ale turismului au luptat pentru titlul ,,Miss Europe Queen of Nations 2018″ însă doar moldoveanca Adela Prisăcari a devenit câștigătoarea marelui premiu.

Aceasta s-a întors acasă învingătoare și spune că este în culmea fericirii, transmite regional.md.

„Sunt fericită să fiu deținătoarea celui mai prestigios titlu din cadrul competiției internaționale „Queens of Nations”, titlu la care au aspirat multe ambasadoare ale turismului și frumuseții de pe tot continentul. Sunt mândră să aduc un titlu atât de valoros în Republica Moldova ca „Miss Europe Queen of Nations 2018”. Mulțumesc frumos tuturor pentru susținere și mesaje frumoase . Fericită până la cer și înapoi”, a scris tânăra pe contul său de Facebook.

Adela Prisăcari este o tânără de 26 de ani pasionată de călătorie,muzică și modeling. Anterior a studiat Facultatea „Business și Administrarea Afacerilor” la Academia de Studii Economice din Moldova însă pe lângă universitate a mai participat activ la numeroase prezentări de modă precum Miss ASEM – Viitoarea femeie de afaceri, Miss Universitate, FEA – regina ringului, Seniorita Aquarelle.

În 2013, tânăra a fost desemnată câștigătoarea concursului național Miss Tourism și a reprezentat țara în cadrul competiției Miss Tourism International 2013, care s-a desfășurat în perioada 8 decembrie 2013 – 3 ianuarie 2014 în Malaezia.


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100