Четверг,
19.07.2018
06:49Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

Troleibuzele noi din Bălţi, achiziţionate acum 4 ani pe bani europeni, împinse de călători


 

„Blogul de la Bălţi” a publicat pe o reţea de socializare câteva poze, care redau momentul când unul din troleibuzele de pe ruta nr. 2 din Bălţi, este împins de călători. E o scenă neobişnuită, dacă ţinem cont de faptul că pe 22 mai 2014 parcul de maşini a Direcţiei de troleibuze din Bălţi a fost completat cu 23 unităţi noi, achiziţionate cu suportul UE și Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare. 

După lansarea noilor maşini, autorităţile bălţene puneau la cale realizarea etapei a doua a proiectului de modernizare a Întreprinderii municipale Direcţia de troleibuze. Aceasta presupunea modernizarea liniilor de contact şi extinderea lor pe străzile Bulgară, Leseciko, Nicolae Iorga şi Vasile Lupu. Se mai presupunea achiziţionarea a 10 noi troleibuze care urmau să completeze parcul de maşini al unităţii economice.

22 mai 2014

Instalarea la Primăria Bălţi a echipei lui Renato Usatâi a făcut să se uite despre toate aceste planuri. Mai mult, a fost schimbat şi administratorul Direcţiei de troleibuze, care conduce unitatea economică spre faliment total. Acesta a lichidat ruta numărul 4, a inventat funcţia de revizor-controlor, în care sunt angajate persoane afiliate Partidului Nostru şi rude ale lui. Noul conducător a uitat completamente de cultura de deservire a călătorilor şi de respectarea graficului de circulaţie a mijloacelor de transport.

Drept rezultat, la Direcţia de troleibuze din Bălţi, s-a creat situaţia descrisă în pozele publicate de Blogul de la Bălţi.

 

 

 

 

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100