Четверг,
19.07.2018
06:50Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

La Bălţi, ca la Bălţi. Constructorii de drumuri tergiversează darea în exploatare a sensului giratoriu din preajma Gării auto


 

La Bălţi problema gunoaielor a trecut pe plan secund, deoarece a apărut cea a reparaţiei prea îndelungate şi necalitative a drumurilor.

După ce  timp de mai multe luni a fost adus până la o stare mai bună un segment al străzii Ştefan cel Mare, constructorii s-au localizat la cercul din preajma Gării auto. Potrivit proiectului, darea în exploatare a acestuia urma să aibă loc acum trei săptămâni. Lucrările, însă, continuă şi astăzi cu ritmuri scăzute şi cu multe abateri de la proiect.

Constructorii motivează tergiversarea lucrărilor prin greşelile pe care le-au comis colegii lor, care au reparat strada Ştefan cel Mare pe segmental intersecţiilor cu străzile Mihai Viteazul şi Nicolae Iorga. Specialiştii, însă, afirmă că vina o poartă autorităţile locale, care, ca întotdeauna, nu s-au pregătit serios pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii.

 De menţionat că reparaţia respectivei porţiuni a străzii Ştefan cel Mare a perturbat circulaţia mijloacelor de transport în comun, din care cauză are de suferit bălţenii ce locuiesc în câteva cartiere, dar şi oaspeţii sosiţi la Bălţi.

 

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100