Пятница,
20.07.2018
00:17Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

Socialistii vor sa fie organizat un al doilea tur de scrutin in capitala, cu un singur candidat - Ion Ceban. Asa ca au atacat la Curtea de Apel decizia luata de CEC. Ce spune Andrei Nastase - VIDEO


 

Socialistii vor sa fie organizat un al doilea tur de scrutin in capitala, cu un singur candidat - Ion Ceban. Asa ca au atacat la Curtea de Apel decizia luata de CEC saptamana trecuta. Solicitarea lor, insa, a fost respinsa. Reprezentatii PPDA spun ca un asemenea scenariu ar fi posibil, Ceban anunta hotarat ca nu va accepta functia de primar in acest caz.

 

Astazi avocatul socialistilor Nicolae Fomov a  cerut sa fie anulata partial decizia Comisiei Electorale prin care alegerile din 3 iunile au fost declarate nule si sa fie organizat din niu un al doilea tur de scrutin cu un singur candidat. Andrei Nastase sa fie exclus din cauza incalcarilor comise. Ion Ceban, spune ca nu are nici o legatura cu aceasta solicitare si ca apartine partidului.

 

Ion CEBAN, CONSILIER PSRM: “Eu chiar nu am stiu care e vorba.- Este o procedura legala si atat."

 

 Curtea de Apel a respins solicitare depusa de  PSRM, ca fiind neintemeiata. Decizia poate fi atacata la Curtea Suprema de Justitie, iar socialistii nu exclud ca o vor face asta. Ceban insa spune ca nu va accepta sa  fie primar chiar daca ultima instanta va decide aceasta.

 

Ion CEBAN, CONSILIER PSRM: “Nu voi accepta, nu vreau sa fiu primar, cu desala si gata, nu voi accepta la aceste jocuri.”

 

"Un spectacol de prost gust marca Plahotniuc-Dodon de care, sunt sigur, populaţia ţării e sătulă”, a comentat, pentru Pro TV, primarul ales, Andrei Nastase.

 

Alexandru SLUSARI,  VICEPRESEDINTE PPDA:  “Jocuri de a lor”

 

Pe 29 iunie Comisia Electorala a luat act de decizia instantei de judecata, care a delcarat nule alegerile din 3 iunie din Chisinau, anuntand ca alegerile generale vor fi organizate 2019. Principalul motiv fiind un live facut pe facebook de candidatul Andrei Nastase in ziua scrutinului.

 

Sursa: PRO TV
 

http://protv.md/ 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100