Пятница,
17.08.2018
12:31Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

Funcționarii de la Primărie se pregătesc de venirea lui Năstase! Pe ușa biroului a fost pusă deja plăcuța cu numele primarului ales (VIDEO)


 

Funcționarii de la Primăria capitalei se pregătesc de venirea lui Andrei Năstase la muncă. Chiar dacă alegerile nu au fost validate deocamdată și va mai dura până primarul ales va fi investit oficial în funcție, pe ușa biroului unde acesta va activa a fost schimbată deja plăcuța cu numele noului edil, Andrei Năstase. 

 

„A fost decizia responsabililor de la Direcția administrativă de a instala plăcuța, având în vedere rezultatele alegerilor, s-a acționat reieșind din votul acordat de cetățeni”, explică șeful Direcției relații publice a Primăriei capitalei, Vadim Brînzaniuc. 

Potrivit funcționarului, primarul ales Andrei Năstase a fost zilele trecute la Primărie și a avut întrevederi cu viceprimarii Nistor Grozavu și Ruslan Codreanu:„A fost făcut un schimb de păreri cu privire la activitatea administrației publice locale”, a precizat Vadim Brănzaniuc. 

După decizia Consiliului Electoral de Circumscripție Chișinău cu privire la validarea rezultatelor alegerilor, va fi convocată o ședință în cadrul căreia Andrei Năstase va fi investit oficial în funcția de primar general al municipiului Chișinău. 

Amintim că, Andrei Năstase a câștigat alegerile locale noi din Chișinău, din turul doi, cu un rezultat de 52,57% în defavoarea contracandidatului său Ion Ceban.

http://www.realitatea.md/


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100