Пятница,
17.08.2018
12:31Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

Un post de televiziune din Moldova, amendat pentru transmisiunea Paradei Victoriei de 9 mai de la Moscova


 

Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA) a aplicat vineri postului de televiziune RTR Moldova o amendă de 85 mii lei pentru transmisiunea Paradei Victoriei de 9 Mai de la Moscova.

Potrivit agenţiei INFOTAG, CCA consideră că postul tv a încălcat repetat Codul Audiovizualului prind protejarea spaţiului informaţional, care permite retransmiterea programelor cu caracter informativ, analitic şi militar numai din ţările care au semnat Convenţia europeană privind televiziunea transfrontalieră, precum și din SUA și Canada.

Directorul general al RTR Moldova, Evghenii Sergheev, a spus în cadrul şedinţei că legea limitează retransmisia programelor din Rusia, însă difuzarea paradei a fost efectuată în cadrul unui program special al postul local de televiziune, dar nu al postului rusesc.

Președintele CCA, Dragoş Vicol, a menționat că argumentele conducerii postului de televiziune sunt „o încercare de a găsi lacune în legislație”. El a spus că postul ar fi putut întreba CCA dacă compania va fi amendată pentru difuzarea paradei, având în vedere că a mai fost aplicată o amendă pentru o asemenea încălcare.

Amintim că pe 26 februarie, CCA a amendat RTR Moldova cu 50 mii lei pentru retransmisia a trei materiale ale canalului Rossia 1. Conducerea postului tv a atacat decizia în instan
ța de judecată.

 

 http://moldnews.md/


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100