Пятница,
17.08.2018
12:31Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

STOP CADRU! Dodon și-a invitat „prietenul” la Sadova: „Filip Kirkorov vine fără bani! Merge la mine acasă și va mânca acolo!” (VIDEO)


 

Igor Dodon l-a invitat pe artistul Filip Kirkorov la Sadova. Acesta a subliniat că Kirkorov vine gratuit, va mânca și va petrece mai mult timp acasă la președinte, din acest motiv Dodon nu va suporta cheltuieli pentru alimentația, cazarea și interpretarea pieselor.

„Filip Kirkorov vine ca un oaspete de-al meu. Vine fără bani! Va mânca la mine acasă la Sadova. Vine dimineața duminică pentru că are un program foarte încărcat. Vine doar pe jumătate de zi și seara târziu pleacă din Republica Moldova. De aceea cazare nu va fi. Merge la mine acasă, la Sadova. Mă bucur că a acceptat să interpreteze câteva piese în satul meu natal. Cred că și pentru el va fi interesant să evolueze într-un sat moldovenesc”, a declarat Dodon.

Realitatea.md amintește că Igor Dodon a anunțat recent că pe 10 iunie, la Sadova, va fi organizat un mare concert în cadrul Festivalului mierii și căpșunilor. Pe lângă Kirkorov, la festival au fost invitați interpreții autohtoni Nelly Ciobanu și Natalia Gordienko, trupele „Millenium”, „Akord”, „Tharmis”, „DoReDos”.

http://www.realitatea.md/

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100