Воскресение,
19.08.2018
11:03Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

Dupa Curtea de Apel, Traian Basescu spune ca va merge la Curtea Suprema: "Nu sunt omul care sa cedeze, numai ca Dodon vrea sa nu fiu cetatean al RM. Nivelul e degradant si nu vreau sa cobor la acest nivel am fost, totusi, presedintele Romaniei


 

 

Fostul presedinte al Romaniei a declarat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca va ataca decizia Curtii de Apel privind anularea documentului semnat de presedintele Igor Dodon prin care i-a fost retrasa cetatenia moldoveneasca.

 

Traian BASESCU, FOSTUL PRESEDINTE AL ROMANIEI: "O sa mergem mai departe. Avem o cale de atac. Voi discuta cu avocatul si vom vedea care este abordarea la ultima etapa, Curtea Suprema. Daca cineva crede ca ridicandu-mi cetatenia imi schimba va ceea ce cred eu, atunci eu vreau sa spun ca nu sunt omul care sa cedeze, numai ca Dodon vrea sa nu fiu cetatean al Republicii Moldova. Dupa ce se termina aceasta campanie va aisgur ca voi lucra asupra partidului PUN.

 

Un partid care sa poata sustine in orice imprejurare ideea unionista. Sunt la curent cu atacurile care vin din pareta altor partide, dar eu nu le voi raspunde pentru ca le consider mult sub nivelul meu. Personal nu am pentru ce sa ma amestec in astfel de dispute. Nivelul e degradant si nu vreau sa cobor la acest nivel am fost, totusi, presedintele Romaniei.

 

Ma uitam in studiul sociologic care a aparut chiar astazi si este chiar interesant. Singurul candidat care-l bate pe Ion Ceban este Constantin Codreanu. RM are destul rosu in varful statului. A da si presidentia si capitala va da un dezechilibru puternice. Privesc cu ingrijorare aceasta cercetare sociologica."

 

Traian Basescu a devenit cetatean moldovean cu cel putin doi ani in urma printr-un decret al lui Nicolae Timofti. Acesta a fost cetatean al Republicii Moldova ceva mai mult de o luna si jumatate, insa a reusit sa voteze in turul al doilea al alegerilor prezidentiale si a sustinut-o pe Maia Sandu.

 

Ulterior, pe 3 ianuarie 2016, imediat dupa ce Igor Dodon a devenit sef de stat, acesta a semnat decretul prin care i-a retras cetatenia Republicii Moldova. 

 

Sursa: PRO TV
 

 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100