Воскресение,
19.08.2018
11:01Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

Conducerea IP Rezina și polițiștii care au confiscat tirajul unui ziar din Rezina, suspendați din funcție – a fost inițiată o anchetă


 

Conducerea IP Rezina și polițiștii implicați în confiscarea unui autoturism în care se afla tirajul ziarului Cuvântul a fost suspendați din funcție. Ministerul Afacerilor Interne a anunțat că a inițiat și o anchetă internă în acest caz, în urma apelului organizațiilor nonguvernamentale din domeniul mass-media, dar și a demersului prim-ministrului Pavel Filip. 

Amintim că, șeful Guvernului a cerut conducerii Ministerului Afacerilor Interne să declanșeze de urgență o anchetă internă în legătură cu cazul semnalat în mass media privind o posibilă confiscare a unui autoturism în care s-ar fi aflat tirajul unui ziar local din Rezina. 

Premierul a cerut, de asemenea, ca opinia publică să fie informată în legătură cu acest caz și cu rezultatul anchetei, iar în cazul în care se va constata că au existat abateri din partea polițiștilor, aceștia să fie sancționați în conformitate cu legea. 

Amintim că redactorul-șef al ziarului ”Cuvântul” a declarat astăzi că  la indicaţia secţiei poliţiei economice a Inspectoratului de poliţie Rezina, a fost sechestrat tirajul săptămânalului care era transportat de la tipografie la centrul de poştă din Rezina.

Autor: SV
http://hotnews.md/

 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100