Четверг,
21.06.2018
11:33Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

Moldovagaz susține că refuzul Rusiei de a mai livra gaz natural în Ucraina nu va afecta Moldova


 

Moldovagaz va livra în continuare gaze naturale către consumatorii din Republica Moldova în volume depline, conform contractului existent cu Gazprom. Declarația întreprinderii vine în contextul în care Gazprom a anunțat ruperea relațiilor contractuale cu Naftogaz Ukrainî, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă remis de  Moldovagaz, contractele cu Gazprom de furnizare și tranzitare a gazelor naturale prin teritoriul Republicii Moldova sunt valabile până la finele anului 2019. La adresa Moldovagaz nu a parvenit nicio înștiințare din partea Gazprom cu privire la eventuala sistare a furnizării gazelor naturale către Republica Moldova sau careva schimbări în contractul existent.

Respectiv, sistemul de gaze al Republicii Moldova funcționează în regim normal, iar Moldovagaz va asigura și în continuare furnizarea fiabilă a gazelor naturale către consumatorii finali, menționează întreprinderea.

Gazprom a anunțat că reziliază contractul de cu compania Naftogaz din Ucraina. Decizia vizează atât livrarea, cât şi tranzitarea gazelor pe teritoriul ucrainean, de aici și îngrijorările că ar putea fi afectată şi Republica Moldova.

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100