Четверг,
21.06.2018
11:39Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

Președintele Dodon a „EVADAT” din R. Moldova, în ziua în care republica își comemorează eroii de la Nistru și discută despre securitate la o conferință internațională: „Plecarea sa este RIDICOLĂ”


 

Președintele Igor Dodon nu se află astăzi în R. Moldova, vizita sa „de lucru” în Germania fiind anunțată printr-o postare pe Facebook a purtătorului său de cuvânt, Ion Ceban. 

„Președintele Republicii Moldova întreprinde o vizită de lucru în Republica Federală Germania. Agenda vizitei include mai multe întrevederi și consultări cu reprezentanți oficiali din Guvern, Președinție, Bundestag, societatea civilă”, a scris Ceban pe rețeaua de socializare, ieri, la amiază.

Solicitat de Ziarul NAȚIONAL, președintele Igor Dodon a refuzat să dea detalii despre vizita sa neanunțată în Germania, mai cu seamă cu cine se va întâlni acolo. 

Editorialistul Ziarului NAȚIONAL, Nicolae Negru, este de părere că „evadarea” lui Dodon în ziua în care în R. Moldova sunt comemorați eroii de la Nistru și are loc o conferință internațională pe probleme de securitate nu este „întâmplătoare”.

„Evadarea lui Dodon într-o asemenea zi nu poate să fie întâmplătoare. El se comportă ca un elev care decide să nu meargă la șccoală, ca să nu ia o notă proastă. Dodon s-a temut să fie prezent la Chișinău în ziua în care are loc o conferință în probleme de securitate, sub egida Parteneriatului Estic, cu participarea Georgiei și Ucrainei, știind că acest fapt nu va plăcea Moscovei. Însă plecarea sa în Germania pentru a se întâlni cu un funcționar de rang mediu este pur și simplu ridicolă, denotă impasul în care s-a pomenit în postura sa de avocat al Rusiei, de admirator al lui Putin, în detrimentul „statalității” pe care pretinde că o apără”, susține Nicolae Negru.

http://www.ziarulnational.md/


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100