Четверг,
21.06.2018
11:33Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

Un alt oraș condus de un primar PN, se sufoacă în gunoi!


 Surcica nu sare departe de trunchi! Așa s-a întâmplat și în cazul orașului Drochia, un oraș din nordul Moldovei condus de o mândră a Partidului Nostru, care iubește banii dar nu și să lucreze. Aici e vorba despre Nina Cereteu, primar din partea Partidului Nostru condus de criminalul Renato Usatîi.

Acest oraș are aceeași soartă ca și capitala de Nord a Moldovei (or.Bălți), unde Renato Usatîi a fost ales primar al orașului, prin concerte și promisiune de a transforma orașul într-unul în care cetățenii vor dori să trăiască. Dar s-au ales cu drumuri proaste dar și cu un oraș înecat în gunoiște.

Însă în comparație cu șeful fugit în Moscova, care dădea vina de ce se întâmplă la Bălți, doamna primar al or. Drochia a declarat că nu va face nimic. Lângă niște case din Drochia este instalată o platformă cu tomberoane care deservește o parte mare a orașului Drochia. Aceasta platformă se află într-o stare jalnică. Gunoi peste tot, șobolani, miros neplăcut, câini, pisici. Administrația orașului nu dorește să mute aceasta platformă deoarece în aceste blocuri locuiesc consilieri, polițiști, funcționari publici care nu vor să vada această mizerie în curtea lor. Primarița Cereteu spune că nu trebuia sa procure case în acel loc și că ea nu va face nimic.

Abia după ce Usatîi și-a dat demisia pentru ipotența sa, a înceut să rezolve problemele gunoiului din oraș, ca sa nu urmeze soarta lui Usatîi, chiar dacă anterior a dat de înțeles că nu are de gând să rezolve aceasta problemă. Arde curu doamna, Cereteu?

Nu cred că oamenii când au votat au ales o așa soartă. Nu cred că au ales să locuiască într-un oraș murdar, un oraș în care viața lor este pusă în pericol. Și chiar dacă în studioul aliatului său Țopa ( JurnalTV), Renato Usatîi este prezentat ca o victimă și nu vinovat de cele întâmplate în Bălți, ne convingem acum cu toții că Partidul Nostru, este Partidul primarilor impotenți.

https://chirilovanatolie.wordpress.com


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100