Среда,
20.06.2018
16:06Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

Un avion al companiei AirMoldova a zburat spre Moscova, dar nu s-a mai întors


 

O aeronavă care aparţine companiei AirMoldova a rămas blocată pe Aeroportul Domodedovo din Federaţia Rusă, după ce sâmbătă, 24 februarie, a aterizat pe aeroportul din Moscova, dar nu a mai putut să decoleze spre Chişinău. Potrivit reprezentanţilor companiei, înainte de decolare s-au depistat unele defecţiunii tehnice.

Este vorba despre aeronava de model Airbus A320 ER-AXP care sâmbătă a efectuat cursa 9U173  cspre Moscova, iar din cauza defecţiunilor tehnice a rămas la sol pe Aeroportul Domodedovo.

Solicitată telefonic, Mihaela Josan, purtătorul de cuvânt al AirMoldova, a confirmat informaţia pentru ImpactTV.MD şi a precizat că reprezentanţii companiei urmează să găsească piesele necesare pentru a repara nava ca să o poată aduce acasă.

„Da, este adevărat, avem o aeronavă la sol. Sâmbătă, avionul a aterizat cu brio pe Aeroportul Domodedovo, iar înainte de decolare s-au depistat nişte defecţiuni tehnice minore, dar din cauza cărora nu a fost posibilă ridicarea navei de la sol. Pasagerii au fost debarcaţi şi au ajuns la Chişinău cu alte două aeronave ale companiei cu mici întârzieri, dar în siguranţă. În prezent cursele aeriene sunt efectuate cu 6 avioane din cele 7 pe care le deţine compania”, a precizat Josan.

http://impacttv.md/

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100