Четверг,
21.06.2018
11:38Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

Directorul ANRE comentează investigațiile CNA despre tarifele la gaz


 

Tudor Copaci, directorul Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE), comentează investigațiile Centrului Național Anticorupție pornite în urma denunțului făcut de liderul PAS Maia Sandu.

 

Copaci susține că atât instituția cât și personal, conducerea ANRE colaborează cu CNA.

Solicitat de deschide.md, directorul ANRE, Tudor Copaci a declarat că instituția pe care o conduce va prezenta toate informațiile necesare la CNA.

„În cadrul investigațiilor pornite de CNA, ANRE a prezentat informația solicitată de angajații Centrului. Suntem și noi invitați și desigur că vom merge și vom pune la dispoziția oamenilor legii tot ce ni se va cere”, a declarat Copaci.

Amintim că liderul PAS, Maia Sandu a fost audiat astăzi la Centrul Național Anticorupție privind autenticitatea semnăturii sale pe denunţul asupra anumitor persoane cu funcţii de răspundere din cadrul Agenţiei Naţionale de Reglementare în Energetică (ANRE).

În continuare politicianul a spus că urmează să fie audiați și reprezentanții ANRE pentru a-și expune punctul de vedere.

Maia Sandu a cerut tragerea la răspundere a persoanelor cu funcţii de răspundere din cadrul Agenţiei Naţionale de Reglementare în Energetică, pentru că n-au ajustat tarifele la gazele naturale în anii 2016, 2017 şi 2018. Sandu a depus, la începutul lunii februarie, un denunţ în acest sens la Procuratura Anticorupţie.

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100