Пятница,
17.08.2018
02:51Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

DESPRE REFERENDUMUL DIN 4 MARTIE DE LA BALTI


 

După atâtea evenimente produse în ultimele zile la Bălţi, s-a uitat despre referendumul fixat de Consiliul Municipal Bălţi pentru ziua de 4 martie.

 

O spunem din capul locului: el nu va avea loc. A zis-o chiar Renato Usatâi prin skype la un post de televiziune în seara zilei când a anunţat şi intenţia de a demisiona din funcţia de primar al municipiului Bălţi. El a motivat renunţarea la desfăşurarea plebiscitului, afirmând că Oficiul teritorial Bălţi al Cancelariei de Stat a atacat în judecată decizia Consiliului Municipal Bălţi din 31 ianuarie, iar instanţa a anulat-o.

 

O decizie privind desfăşurarea referendumul de revocare a primarului fugar, Renato Usatâi, în ziua de 4 martie a fost aprobată de Consiliul Municipal Bălţi întro şedinţă extraordinară. Decizia a fost susţinută de toţi cei 21 de consilieri ai formaţiunii politice “Partidul Nostru”, care au participat la şedinţă.

Acum, când Renato Usatâi a demisionat din funcţie, problema desfăşurării referendumului şi toate acţiunile ce ţin de initierea lui, par comice, ceva de felul unor spectacole prezentate de nişte paiaţe.


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100