Среда,
15.08.2018
21:51Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
ACCIDENTE
DIVERSE
CULTURAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

Alertă meteo: Cod galben de lapoviță și ninsoare în toată țara


 

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunţat Cod Galben de precipitaţii puternice pe întreg teritoriul Republicii.

 

Potrivit SHS, avertizarea este valabilă pentru joi, 15 februarie, perioadă în care se prevăd precipitaţii puternice, potrivit Moldpres.

În regiunile de nord şi centru acestea vor fi sub formă de ninsoare şi lapoviţă, în sud predominant sub formă de ploaie.

Meteorologii au precizat că se aşteaptă precipitaţii  în cantităţi de până la 15-20, izolat 20-25 litri pe metru pătrat. Totodată, se vor semnala depuneri de lapoviţă pe fire şi crengi, pe drumuri se vor forma troiene.

În acest răstimp, maximele temperaturii aerului pe timp de zi vor fi în medie de +3 grade Celsius, iar minimele pe timp de noapte, în medie de -1... -3 grade.

În  contextul avertizărilor meteo, drumarii şi salvatorii au recomandat  şoferilor să respecte cu stricteţe regulile de circulaţie şi indicatoarele rutiere, iar în condiţii de vizibilitate redusă să se deplaseze cu viteză mică, cu posibilitate de manevrare a frânării. 

De asemenea, pietonii au fost atenţionaţi să evite zonele din apropierea copacilor şi să treacă strada doar în locurile autorizate.

 


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100