Пятница,
20.07.2018
21:27Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
ALEGERI
EXTERNE
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
SPORT
SOCIAL
IN MEMORIAM
ECONOMIE
METEO
Гранты, конкурсы и стипендии
JUSTITIE
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

O consilieră PSRM aduce ACUZAȚII GRAVE României: „Frații noștri ne CUMPĂRĂ copiii”


 

Socialista Silvia Grigorieva este deranjată de faptul că statul român urmează să le acorde câte 10 000 de euro copiilor cu cetățenia română născuți după 1 ianuarie 2018. Reprezentanta Partidului Socialiștilor din R. Moldova din Consiliul Municipal Chișinău acuză România că ar „cumpăra copiii” moldovenilor, adoptând astfel de legi.

„Oare nu miroase asta a dare de mită, în loc la ceva... Iată frații noștri ne cumpără copiii... Dar pe de altă parte, ducă-se sănătoși, vor rămâne doar cei verticali”, a scris pe o rețea de socializare interpreta care anterior semna „Silvia Grigore”.

O veste bună la început de an a venit pentru copiii din România care s-au născut sau se vor naște după data de 1 ianuarie 2018. Statul roman vrea să le ofere câte 10.000 de euro pentru a putea să își continue studiile, să-și deschidă o afacere sau să-și cumpere o casă, informează romaniatv.net. Zilnic, acestor copii, statul român le va depune la CEC Bank o sumă, astfel încât, cu tot cu dobânzi, în momentul împlinirii a 18 ani, fiecare copil să aibă în cont 10.000 de euro. De aceasta lege pot beneficia și copiii moldovenilor care dețin cetățenia română, notează sursa citată.


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 

 


Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100