Воскресение,
18.02.2018
10:54Все новости Молдовы
Бельцкие времена
Культура, история
Политика
Происшествия
В мире
Приднестровье
Гагаузия
Фотография дня
Гороскоп дня
Кишинев
DIASPORA
PRIMĂRIA
RUȘINEA CAPITALEI DE NORD
ACTUALITATE
SPIIRIT
CURIOZITĂŢI
POLITICĂ
AI NOŞTRI ÎN LUME
INVESTIGAŢII
SOCIAL
Экономика
Бельцы
Общество
Права и обязанности

 


КОНТАКТНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
РЕКЛАМА
ПОДПИСКА
Партнеры

 

 

 

 

 


ACTUALITATE  

O consilieră PSRM aduce ACUZAȚII GRAVE României: „Frații noștri ne CUMPĂRĂ copiii”


 

Socialista Silvia Grigorieva este deranjată de faptul că statul român urmează să le acorde câte 10 000 de euro copiilor cu cetățenia română născuți după 1 ianuarie 2018. Reprezentanta Partidului Socialiștilor din R. Moldova din Consiliul Municipal Chișinău acuză România că ar „cumpăra copiii” moldovenilor, adoptând astfel de legi.

„Oare nu miroase asta a dare de mită, în loc la ceva... Iată frații noștri ne cumpără copiii... Dar pe de altă parte, ducă-se sănătoși, vor rămâne doar cei verticali”, a scris pe o rețea de socializare interpreta care anterior semna „Silvia Grigore”.

O veste bună la început de an a venit pentru copiii din România care s-au născut sau se vor naște după data de 1 ianuarie 2018. Statul roman vrea să le ofere câte 10.000 de euro pentru a putea să își continue studiile, să-și deschidă o afacere sau să-și cumpere o casă, informează romaniatv.net. Zilnic, acestor copii, statul român le va depune la CEC Bank o sumă, astfel încât, cu tot cu dobânzi, în momentul împlinirii a 18 ani, fiecare copil să aibă în cont 10.000 de euro. De aceasta lege pot beneficia și copiii moldovenilor care dețin cetățenia română, notează sursa citată.


 

Share |
Класс!

 
 
  

 
 Copyright © Газета.MD. Все права защищены.
Rambler's Top100